Selasa, 22 November 2011

Seni Itu Indah dan Luas....

Gubahan buah-buahan yg sy buat sendiri.....
Ni untuk program X-Plus dan pada awalnya cenderahati ni hendak disampaikan kepada perasmi program iaitu Dato'Noh Omar, tetapi di saat2 akhir, Dato Noh Omar tak dapat datang. So, cenderahati ni diserahkan pada perasmi yg lain. Percubaan pertama sy, menggubah buah-buahan di dalam bakul. Di bawah ni pula, gubahan bunga untuk sy berikan kepada anak sahabat sy semasa hari konvonya...cantik tak?????

Yang ini pula, catan yang pernah sy hasilkan suatu ketika dulu....Kalau ikut pensyarah sy, catan ini gagal memenuhi citarasa masyarakat Malaysia kerana belum cukup mantap untuk diangkat sbg catan yg baik.


Ni pula, hasil ukiran kayu sy. Memang tangan sy ni kurang berseni jika hendak dibandingkan dengan rakan2 yg lain. Memang sy akui pun, sy agak kurang sedikit bab2 seni visual ni....Mungkin minat sy lebih kepada seni persembahan.
Ha...tentang seni suara ni, sy memang lebih berkeyakinan berbanding dengan seni visual ni. Sekarang ni, sy cuba mengurangkan aktiviti2 seperti ini. Masa ni, bukan sy suka2 pun....just mengambil bahagian dlm salah satu program yg harus disertai oleh semua student...so, hentam sajalah...Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...