Jumaat, 16 Ogos 2013

Hari Raya Cara Kami....Selamat Hari Raya 1434/2013

Raya tahun ni,kami memilih out door dlm sesi gambar-bergambar ni. Lokasinya kami pilih di kaki bukit Malawati,Kuala Selangor. Maklumlah, hari raya pertama kami tidak kemana-mana pun. Petang raya baru kami bertolak ke Terengganu.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, maaf zahir dan batin.

Inilah keluarga saya...serba sederhana

Muka boring melayan kerenah saya anak beranak
Permata hati saya
Inilah saham kami di akhirat kelak

Anak sulung saya ...Amal

Puteri tunggal saya...Nana

Anak manja saya...Didi
Semoga keluarga saya berada dalam lindunganNya...amin

2 ulasan:

  1. wahhhhh... ni dah macam blog fotografi ni. hahaha tp bagus n menarikkkk... dah beli dslr ke nora?

    BalasPadam
  2. Hahaha.,,pakai kamera digital tu je,lin. Rasanya kamera2 mahal mcm tu,ank sulung nora je mgkin beli bila dia ada duit kot sbb dia je yg nampak berminat sgt dgn sesi fotografi ni.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...